Profhilo

PROFHILO er en unik behandling til at reducere “kalkunhud”

Profhilo er en unik teknologi, der reducerer “kalkunhud” i ansigtet og på halsen, slap og rynket hud under armene, slap hud på overarmene og rynker på hænderne. Når vi bliver ældre, mister huden sin elasticitet, fedtvæv forsvinder, og produktionen af ​​kollagenfibre, der holder huden ung og blød, aftager.
Med Profhilo kan vi hjælpe din hud med at regenerere og styrke sig selv.

Facts om behandlingen

Behandlingstid: ca. 30 min.
Opheling: 12 – 24 timer
Resultat: 1 måned
Holdbarhed: Kurveforløb

PRISER KR. 4000,-

Innovativ teknologi til at fugte huden indefra

Profhilo er ustabil hyaluronsyre, udviklet ved hjælp af patenteret NAHYCO-teknologi. Den har en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Den innovative injektionsteknologi gør også produktet selvnivellerende ved at søge og udjævne området med crepe og såkaldt “kalkunskind”-løsning.

Profhilo har en biologisk remodeling effekt, hvilket betyder at Profhilo har en foryngende effekt på alle celletyper. I modsætning hertil siges stamcelleterapi at have lignende virkninger.

Den høje koncentration af glycosyleret hyaluronsyre i Profhilo gel kan forynge og styrke hudens kollagenfibre, regenerere fedtvæv og binde fugt. På denne måde fremmes hudens egen naturlige regenereringsproces. Gelen injiceres ved hjælp af en unik fempunktsteknik, og i løbet af de næste par uger vil selve produktet fordele sig jævnt og glatte og stramme det behandlede område.

fatima Birch Johansen

fatima Birch Johansen

Speciallæge Dermato-venerologi

Klinikken, du vælger, spiller en stor rolle

Sundhedsstyrelsen i Danmark har med god grund stillet skrappe krav til skønhedsklinikker, så alle klienter kan føle sig trygge ved kirurgiske indgreb. Faktisk er de danske krav de skrappeste i Europa, hvilket skyldes det faktum, at alle kroppens organismer er unikke, og der derfor skal tages en række forholdsregler for at imødekomme en høj sundhedsstandard.

På baggrund af dette anbefaler vi dig altid at spørge, om klinikken har bevis fra Sundhedsstyrelsen samt bestået deres kvalitetstjek

PROFHILO-fugtgivende boost uden fyldstoffer

Fordi Profhilo er fantastisk til selvregenererende hud, er dette også oplagt, hvis du skal øge fugten. Profhilo indeholder den højeste koncentration af hyaluronsyre på markedet.Det kender vi fra fillers.Fyldstoffer er stabile produkter, der kan øge volumen udover fugt. Profhilo er ustabil, hvilket betyder, at den ikke øger volumen, men er god til tørre fine linjer over hele vores krop Disse fine linjer vil med tiden udvikle sig til rynket hud.

Nogle af vores kunder bruger også Profhilo forebyggende, fordi det kan bevare hudens elasticitet.Når huden bliver løs, har den brug for flere behandlinger for at komme sig. Profhilo kan også kombineres med en række forskellige behandlingsmetoder – såsom Ultherapy, der kan løfte og opstramme alvorlige tilfælde af slap og slap hud.