Om os

DERFOR SKAL DU VÆLGE DIN BEHANDLING HOS OS

Når du vælger at blive behandlet hos Medical Academy , vælger du en klinik, der er specialister i rynkereducerende og æstetiske behandlinger. Vi
lægger stor vægt på at hjælpe vores kunder med blive den bedste udgave af sig selv. Hver dag hjælper vi vores kunder til at få et smukkere ydre
og dermed et gladere indre. Vores erfaringer viser, at når vi ser ud, som vi ønsker, bliver vi gladere og mere tilfredse.

Hos Medical Academy er det ingen skam at ville være den bedste version af sig selv – tværtimod.

Hos Medical Academy har alle vores behandlere høj faglighed, mange års erfaring og leverer altid den højeste grad af kvalitetssikring.

Vi tilbyder

Hos Medical Academy er vores arbejde vores passion, vi er 100 % dedikerede til vores arbejde, og vi elsker at hjælpe vores kunder med at blive den bedste
version af sig selv. Vi vil altid hjælpe og rådgive dig i forhold til dine ønsker, således at du opnår det udseende, du drømmer om.

Fillers
Botox
Fedtfrysning
Tandblegning
For mænd
Forundersøgelse

TRYGHED FØR, UNDER OG EFTER BEHANDLINGEN

Hos Medical Academy vægter vi din sikkerhed og tryghed over alt andet. Det vil sige, at uanset om du vælger at blive kunde hos os eller ej, så skal du kun lade dig behandle på en klinik, som er registreret hos styrelsen for patientsikkerhed. Medical Academy beskæftiger kun læger og sygeplejersker med special- og nødvendig uddannelse, der som minimum lever op til myndighedernes forventninger. Hos Medical Academy kan man altid se vores seneste rapporter for alle vores klinikker.

Trust Pilot

MØD NOGLE AF DANMARKS BEDSTE SPECIALLÆGER OG KOSMETISKE SYGEPLEJERSKER

Hos Medical Academy er vores arbejde vores passion, vi er 100% dedikerede til vores arbejde og vi elsker at hjælpe vores kunder med at blive den bedste version af sig selv. Vi vil altid hjælpe og rådgive dig i forhold til dine ønsker, således at du opnår det udseende, du drømmer om. På vores klinikker har vi udvalgt nogle af Danmarks dygtigste speciallæger og sygeplejsker. Vi har det bedste udstyr på markedet, og vores produkter er af højeste kvalitet.

Alle vores læger og sygeplejersker har en høj faglighed, da vi mener, at hver behandling kræver et særligt håndværk. Vores behandlere ved, at hver behandling er noget særligt for vores kunder, og derfor er vores faglige stolthed en af vores kerneværdier. Vores behandlere har udført flere end 1000 behandlinger og deltager løbende i videreuddannelse, således at vi er sikret, at de benytter de nyeste teknologier og muligheder, der er tilgængelige på markedet.

Hans Steenfos

Hans Steenfos

Speciallæge Plastikkirurg

Hans Henrik Steenfos

Hans Henrik har en lang uddannelse og bred erfaring i rekonstruktiv og kosmetisk plastikkirurgi. Har uddannet sig på internationale kurser og i Gøteborg såvel som de store københavnske hospitaler. Blev læge i 1982 og speciallæge i plastikkirurgi i 1992. Har endvidere stor forskningserfaring og i 1992 den medicinske doktorgrad på en afhandling om sårheling. Hans Henrik har tidligere været overlæge ved plastikkirurgisk afdeling. Nu er Hans Henrik lægeansvarlig for Medical Academy.

Hans Henrik er lægeansvarlig for alle afdelinger.

Antal af behandlinger

Anette Viuf

Anette Viuf

Kosmetisk Sygeplejerske

Anette Viuf

Anette er certificeret kosmetisk sygeplejerske og er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at kunne behandle indenfor Botox og ikke-permanente fillers, så du er i trygge hænder.

Jeg sætter en stor ære i at kunne give dig så flot og naturligt et resultat som muligt, og jeg vil gerne hjælpe dig med lige præcis de kosmetiske ønsker, du måske render og døjer med i hverdagen. Jeg sætter kvaliteten i højsædet og kunne aldrig drømme om at gå på kompromis med hverken faglighed eller sikkerhed.

Anette holder sig løbende ajour og i udvikling med spændende kosmetiske kurser som F.eks. skinbooster , blanching , russian volume Lips, upper og lower face mv

Specielt læber har hun store interesse for, og sætter en dyd i at lave læber som passer til dit ansigt og til dine ønsker.

Anette behandler i vores Odense afdeling.

Antal af behandlinger

Ahmed Makki

Ahmed Makki

Læge og behandler

Ahmad Makki

Ahmad har været læge siden 2016 og ved at tage sin speciale i plastikkirurgi på OUH. Ahmad er han ansat hos Medical Academy som læge kosmetisk behandler, desuden underviser Ahmad frisør, massører og kosmetologer i modermærkekræft. Ahmad viser høj lægefagligt omhu i sit arbejde som kosmetisk behandler. 

Ahmad behandler i alle vores afdelinger, men for det meste behandler han i vores Odense afdeling.

Antal af behandlinger

Anette Fandel

Mujde Husein

Kosmetisk Sygeplejerske

Maya Lund Petersen

Maya er vores kosmetisk sygeplejerske. Hun har været uddannet sygeplejerske siden 2016.

“Jeg elsker at arbejde med at fremhæve individuelle æstetiske udtryk og mærke mine kunders glæde ved behandlingerne. Jeg er stolt og glad for at være en del af teamet hos Medical Academy

Maya vil være den bedste indenfor sit område og går aldrig på kompromis med i at give sine kunder den bedste og mest naturlige behandling i trygge rammer, samt i forhold til at skabe naturlige, æstetiske resultater. Maya brede ekspertise gør hende til en meget eftertragtet behandler.

Maya behandler i vores Aarhus, Viborg og Aalborg afdeling.

Antal af behandlinger

Processen

Som kunde hos Medical Academy vil du altid være i trygge og professionelle hænder og rammer. Vores kerneværdier er bl.a. tryghed, professionalisme, æstetik og sikkerhed. Vi tilbyder altid gratis forundersøgelse og tager os altid god tid til at finde ud af, hvilken behandling der passer til netop dine ønsker og drømme. Vi ser på dit ansigt og vurderer, hvilke muligheder der er for fremhæve de smukkeste træk, du har i dit ansigt. Vi rådgiver dig altid, så du går fra hver behandling glad og tilfreds. Såfremt det ønskede resultat kræver flere behandlinger, lægger vi altid en behandlings-/skønhedsplan. Således gøres du opmærksom på, hvordan forløbet kommer til at udforme sig, og dermed ved du altid, hvad du kan forvente af hver enkelt behandling, og hvad du kan se frem til ved næste behandling. Et af vores vigtigste kerneområder er tryghed. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i hele forløbet. Derfor har du altid mulighed for at spørge om alt til både forundersøgelsen og efter behandlingen, hvor du kan kontakte vores sygeplejesker 24/7 på 82829282

Nadia Tornehave

“Dygtige og service i top. Utrolig sødt personale og man føler sig velkommen når man træder ind.
Utrolig dygtig sygeplejerske. Kan varmt anbefales her fra.
Man får meget for pengene”

Sarah

“Jeg har i Århus afd.fået Botox i panden(bekymringsrynke) og filler i mundvige og hage.

Behandleren var yderst lydhør, om at jeg ville have et naturligt udseende. Hun skabte et flot og naturligt resultat og jeg ser meget friskere ud end før.

Tak Royal Beauty, jeg kommer igen når mundvigende peger nedad og bekymringsrynken kommer til syne igen.”

Michella Kralle Andersen

Woaw bare woaw Århus

Virkelig den bedste behandling man kunne ønske sig!
Man føler sig utrolig velkommen når man træder ind!
Man bliver mødt af kæmpe smil og fantastisk humør!
Sygeplejersken er simpelhen den sødeste i hele verden!
5 stjerner er slet ikke nok i helhed for den gode behandling, de flotte resultater og den fantastiske service

Kamilla Maria Wolk

“Jeg har fået 2 BOTOX behandlinger på Århus klinikken og jeg er yderst tilfreds med både min behandling
samt den virkelig gode rådgivning jeg har fået.
Super fantastisk personale og en rigtig pæn klinik.

Jeg vil til enhver tid anbefale andre at benytte denne klinik.
Og det er heller ikke sidste gang jeg selv kommer der ”