For mænd

ER DET IKKE KUN FOR KVINDER?

Kosmetiske behandlinger hos Medical Academy er ikke kun for kvinder. En stigende del af vores kundesegment er mænd,
og vi byder jer alle hjerteligt velkommen. Det er ikke kun kvinder, som ønsker at gøre noget godt for dem selv.
Det fortjener mænd også, og på denne side vil vi vise dig vores behandlinger specifikt til dig som mand.

Botox for mænd

En botoxbehandling hos Medical Academy kan hjælpe dig med at komme af med dine mimiske rynker. Mimiske rynker er synlige omkring steder på ansigtet, som bevæger sig. Det kan være i panden, ved mundvigene osv. Disse rynker opstår på grund af gentagende bevægelser, som når du smiler eller rynker på panden.

Vi går op i, at vores patienter får den bedst mulige behandling, og derfor har vi også anskaffet de bedste produkter, der giver de bedst mulige resultater.

Tandblegning for mænd

I Medical Academy anerkender vi vigtigheden af at smile, og de mange fordele der følger med. Der skal nødigt være nogen, der holder sig tilbage fra at smile pga. misfarvede tænder.

For at modarbejde denne tendens tilbyder vi exceptionel tandblegning med det bedste udstyr til dem, som føler, at deres tænder holder dem tilbage fra at smile til livet.

Fedtfrysning for mænd

Fedtfrysning er et relativt nyt koncept, som er et billigere og ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning. Fedtfrysning er nu endnu en metode, som hjælper dig med at skulptere kroppen efter dine ønsker og behov.

Det skal dog siges, at det på INGEN måde er en erstatning for en sund kost og livsstil. Det er heller ikke livsændrende og ekstremt, som fedtsugning er. MEN det er en fantastisk behandling til dem, som synes, de har brug for lidt ”hjælp” til at mindske fedtet på de områder, hvor man føler det er umuligt at tabe sig.

%

af alle vores kunder er mænd

%

flere mandlige kunder fra 2021 - 2022

%

mænd vi gerne vil hjælpe 🙂