Tandblegning

– Smil til verden, og verden smiler til dig!

I Medical Academy anerkender vi vigtigheden af at smile og de mange fordele, der følger med. Der skal nødigt være nogen, der holder sig tilbage fra at smile pga. misfarvede tænder. For at modarbejde denne tendens tilbyder vi exceptionel tandblegning med det bedste udstyr til dem, som føler, at deres tænder holder dem tilbage fra at smile til livet.

Facts om behandlingen

Behandlingstid: 40 – 60 min.
Opheling: Ingen
Resultat: Øjeblikkelig
Holdbarhed: 3 – 12 måneder

PRISER KR. 1000,-

Generelt om tandblegning hos Medical Academy

Medical Academy tilbyder et alternativ til den tandblegning, som bliver tilbudt hos tandlægeklinikker. På grund af EU-reguleringer må vi kun bruge relativt milde tandblegningsprodukter. I langt de fleste tandblegningsprodukter er det ingrediensen hydrogenperoxid (på dansk: brintoverilte), der bl.a. er årsagen til, at tænderne bliver hvidere. Vores produkt indeholder 0,1% hydrogenperoxid, hvilket er den maksimale mængde, som loven tillader for skønhedsklinikker at bruge.

Der er derfor flere fordele ved at få dine tænder behandlet hos os. Først og fremmest får du hvidere tænder for en brøkdel af prisen sammenlignet med tandlægeklinikker. For det andet vil du enten opleve meget milde bivirkninger – og i bedste tilfælde slet ingen bivirkninger grundet det milde og skånsomme produkt.

Men et mildt produkt er ikke lig med en dårlig behandling. Vi har oplevet, at vores behandling kan give dig hvide tænder i op til 1 år. Men effektivteten varierer selvfølgelig og er afhængig af dine spiservaner mm.

Hvordan foregår selve behandlingen?

Når du møder op for at få tandblegning hos Medical Academy, så kommer du til at have en dialog med en af vores erfarne sygeplejesker. Sygeplejersken vurderer din personlige historie og fortæller dig hele behandlingsprocessen. Processen starter med at sammenligne din tandfarve med en farveskala, som indebærer de forskellige stadier fra gul til hvide tænder.
Efterfølgende skal du ligge på vores behandlingsstol og få smurt gelé på dine tænder, som skal udsættes for LED-lys. Denne behandling tager 30 minutter.

Hvad kan jeg gøre for at få en optimal tandblegning?

Du skal være opmærksom på, at selvom det ikke er et krav, så er det bedst, du får tjekket og behandlet for huller eller andre problemer hos tandlægen. Det er også et plus, hvis du inden behandlingen har fået en grundig tandrensning hos tandlægen, så vores behandling effektivt kan afblege dine tænder.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

For er styrke effektiviteten af behandlingen er det vigtigt, at du nøje følger sygeplejerskens instrukser. Det indebærer, at du ikke må spise, drikke eller ryge de første 2 timer efter behandlingen. Derefter skal du også holde dig fra føde- og drikkevarer, der indeholder farvestoffer i hele 48 timer efter behandlingen

Hvordan virker kosmetisk tandblegning?

Processen ved behandlingen forgår via en kemisk reaktion mellem to elementer. Det første er det blegemiddel vi bruger, som skal placeres omhyggeligt på tænderne. Derefter projekteres unikt LED-lys på dine tænder, som igangsætter den kemiske reaktion. Reaktionen indebærer en oxidering af de farvede molekyler, der derefter nedbrydes. De farvede molekyler er noget af den gule farve, som du igennem mange år har fået pga. mad, drikke osv. Derefter splittes farvemolekylerne i emaljen, som gør, at tænderne kommer til at se hvidere ud.

Hvem må IKKE få denne behandling?

Hvis du kan identificere dig med et af følgende punkter, så udfører vi ikke tandblegning for dig.

  1. Du er i gang med en større behandling hos en tandlæge.
  2. Du er gravid eller har en nyfødt, som skal ammes.
  3. Du er under kemobehandling.
  4. Du er under 18 år.