Fillers

Få rynkebehandling og fyldige læber med fillers

Nogen bliver født med pæne læber og glat hud naturligt, mens andre har fået andre skønheder. Heldigvis lever vi i en tid, hvor man ikke behøver at gå på kompromis med sit udseende. Det er blevet nemmere og mere normalt end nogensinde før at få foretaget kirurgiske indgreb for at fremme sit udseende. Fillers er et godt eksempel, og det bliver taget i brug af flere tusinde af danskere. Det er tilmed også en sikker behandling, hvis det foretages af en professionel klinik. Men hvad er fillers, og hvordan kan det bruges til at få større læber?

Facts om behandlingen

Behandlingstid: 25 – 45 min.
Opheling: 3 – 14 dage
Resultat: 10 – 14 dage
Holdbarhed: 4 – 8 måneder

PRISER FRA KR. 1150,-

Fillers produceret fra det naturlige hudstof hyaluronsyre anvendes oftest.

Dermale fillers er ikke det samme som botox – altså neurotoksiner. Sidstnævnte type “fryser” muskler for at reducere rynker, mens fillers fylder rynkerne på huden. Kollagen var tidligere et almindeligt filler-stof, men nu om dage bruger de fleste fyldstoffer, såsom restylane og juvéderm, hyaluronsyre – og det er med god grund. For takket være dets evne til at opbevare fugt er hyaluronsyre ansvarlig for at give huden et fyldigt og hydreret look. Hyaluronsyre bruges sædvanligvis til fugtighed, men en creme eller serum kan desværre ikke gendanne tabt volumen på huden – det kan kun injicerbar hyaluronsyre. Når det er injiceret, kan det tilføje naturlig fyldning eller genopbygge din krops naturlige produktion af hyaluronsyre, som aftager efterhånden, som du bliver ældre

Mujde Husein

Mujde Husein

Kosmetisk Sygeplejerske

Klinikken, du vælger, spiller en stor rolle

Sundhedsstyrelsen i Danmark har med god grund stillet skrappe krav til skønhedsklinikker, så alle klienter kan føle sig trygge ved kirurgiske indgreb. Faktisk er de danske krav de skrappeste i Europa, hvilket skyldes det faktum, at alle kroppens organismer er unikke, og der derfor skal tages en række forholdsregler for at imødekomme en høj sundhedsstandard.

På baggrund af dette anbefaler vi dig altid at spørge, om klinikken har bevis fra Sundhedsstyrelsen samt bestået deres kvalitetstjek

Blot en enkel indsprøjtning får huden til at se blødere og glattere ud i op til flere måneder

– og i visse tilfælde længere tid end det.

En af grundene, til at injicerbar hyaluronsyrebaserede fillers fortsat er populære, er deres evne til at tilføje fylde og mindske rynker med et enkelt besøg hos en klinik.
Resultaterne holder typisk i 6 til 12 måneder alt afhængigt af, hvilket mærke der bliver brugt og din krops evne til at nedbryde stoffet.
Undersøgelser viser, at kvinder og mænd, der begynder på fillersbehandlinger i en tidligere alder, får en langt bedre hudaldring. Derfor kan det i størstedelen af alle tilfælde være en fordel at bruge fillers, før man overhovedet har fået den første rynke. Midlet kan altså bruges som en forebyggende faktor, der fungerer som et vedvarende alternativ mod hudaldring. Når det så er sagt, skal det også siges, at der flere alternativer mod hudaldring – forebyggelse kræver altså ikke nødvendigvis plastikkirurgi.

HVILKEN BEHANDLING SKAL DU VÆLGE?

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger, der kan hjælpe dig med at komme af med dine rynker. Som tidligere skrevet, kan botox afhjælpe mimiske rynker, men er rynkerne andre steder, kan det kræve andre typer behandlinger f.eks. fillers.

For at få flere informationer om forskellene mellem fillers og botox, kan vi anbefale, at man læser vores indlæg om netop dette.