Rynkebehandling

Nej tak til rynker!

Botox behandling hos Medical Academy kan hjælpe dig med at komme af med dine mimiske rynker. Mimiske rynker er synlige omkring steder på ansigtet som bevæger sig. Det kan være i panden, ved mundvigene osv. Disse rynker opstår på grund af gentagende bevægelser, som når du smiler eller rynker på panden. Vi går op i at vores patienter for den bedst mulige behandling, og derfor har vi også anskaffet de bedste produkter der giver de bedst mulige resultater.

Facts om behandlingen

Behandlingstid: 15 – 30 min.
Opheling: 30 – 90 min.
Resultat: 10 – 14 dage
Holdbarhed: 3 måneder

PRISER FRA KR. 550,-

Botox behandling – DET SIKRE VALG

Der findes mange misinformationer og myter om botox behandlinger. På grund af alle myter og skrækscenarier oplever vi at mange nye klienter er nervøse for, at de vil få et unaturligt ansigt efter en botox behandling. Dette er dog ikke tilfældet ved Medical Academy. Her stræber vores dygtige behandlere, efter at give dig et naturligt smukt udseende.

Vores erfaringer viser også, at nogle tror, at botox behandlinger er usunde for os. Ifølge studier er botox ganske ufarligt, når det bliver gjort af kompetent uddannet personale. Derfor har vi hos Medical Academy sørgeret for, at vores kosmetiske sygeplejersker alle er certificeret botox behandlere med mange års erfaring indenfor netop disse behandlinger. Vores ypperste mission er at vores klienter føler sig trygge og sikre, når de vælger en behandling hos os. Derfor tilbyder vi også alle klienter en uforpligtende konsultation med en af vores dygtige behandlere. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål omkring behandlingen, mulige bivirkninger og generelle spørgsmål omkring vores behandling. Dette vil også give vores behandlere en mulighed for at gennemgå muligheder og skræddersy en behandling til netop dit behov.

Mujde Husein

Mujde Husein

Kosmetisk Sygeplejerske

HVORDAN FUNGERER BOTOX?

Botox er en forkortelse af botulinum toxin, hvilket som navnet antyder er et toksin. Dette toksin bliver udvundet af bakterien clostriduim botulinum og har siden 1960’erne været brugt til medicinsk og klinisk behandling. Størstedelen af botox behandlingerne bliver i dag brugt i medicinske sammenhænge, da dette toksin kan være med til at lindre eller helbrede migræne. Det er faktisk først i løbet af 1990’erne at botox blev udbredt som et kosmetisk middel til at fjerne rynker.

Botox er et bedøvende middel, som bruges til at bedøve muskler der er med til at danne rynker, når disse sammentrækkes. Hvis man forestiller sig, at man gentagende gange bøjer et stykke papir, vil papiret uundgåeligt begynde at krølle efter noget tid. Det samme skal man også forestille sig gør sig gældende med huden, når musklerne omkring f.eks. mundvigene eller panden gentagende gange sammentrækker sig. En botox behandling vil bedøve disse muskler, og dermed vil muskelsammentrækningerne reduceres. En typisk botox behandling vil virke i ca. 3 måneder før virkningen begynder at aftage. Man skal derfor vedligeholde botox behandlingens virkning ved at få periodiske behandlinger. Hyppigheden af sådanne behandlinger vil variere fra person til person, og vi anbefaler derfor, at man sammen med vores kompetente personale sammensætter en plan der netop passer til dig.

HVILKEN BEHANDLING SKAL DU VÆLGE?

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger der kan hjælpe dig med at komme af med dine rynker. Som tidligere skrevet kan botox afhjælpe mimiske rynker, men er rynkerne andre steder, kan det kræve andre typer behandlinger. Botox bliver ofte forvekslet med andre behandlingsformer som f.eks. fillers.

For at flere informationer om forskellene mellem fillers og botox kan vi anbefale at man læser vores indlæg om netop dette.