Behandlinger

EN KUNDEOPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANELIGE

Når du vælger at blive behandlet hos Medical Academy, vælger du en klinik, der er specialister i rynkereducerende og æstetiske behandlinger.
Vi lægger stor vægt på at hjælpe vores kunder med at blive den bedste udgave af sig selv.

Hos Medical Academy er det ingen skam at ville være den bedste version af sig selv – tværtimod.

Hos Medical Academy har alle vores behandlere høj faglighed, mange års erfaring og leverer altid den højeste grad at kvalitetssikring.

Alle konsultationer i alle vores klinikker er altid gratis og uforpligtende, uanset hvilken kosmetisk sygeplejerske du vælger tid hos.

Botox

En botox behandling hos Medical Academy kan hjælpe dig med at komme af med dine mimiske rynker. Mimiske rynker er synlige omkring steder på ansigtet, som bevæger sig. Det kan være i panden, ved mundvigene og flere andre steder. Disse rynker opstår på grund af gentagende bevægelser, som når du smiler eller rynker på panden.

Vi går op i, at vores patienter får den bedst mulige behandling, og derfor har vi også anskaffet de bedste produkter, der giver de bedst mulige resultater.

Fillers

Nogen bliver født med pæne læber og glat hud helt naturligt, mens andre har fået andre skønheder. Heldigvis lever vi i en tid, hvor man ikke behøves at gå på kompromis med sit udseende. Det er blevet nemmere og mere normalt end nogensinde før at få foretaget kosmetiske indgreb for at fremme sit udseende.

Fillers er et godt eksempel, og det bliver taget i brug af flere tusinde  danskere. Det er tilmed også en sikker behandling, hvis det foretages af en professionel klinik. Men hvad er fillers, og hvordan kan det bruges til at få større læber?

Fedtfrysning

Fedtfrysning er et relativt nyt koncept, som er et billigere og ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning. Fedtfrysning er nu endnu en metode, som hjælper dig med at skulptere kroppen efter dine ønsker og behov.

Det skal dog siges, at det på INGEN måde er en erstatning for en sund kost og livsstil. Det er heller ikke livsændrende og ekstremt, som fedtsugning er. MEN det er en fantastisk behandling til dem, som synes, de har brug for lidt ”hjælp” til at mindske fedtet på de områder, hvor man føler, det er umuligt at tabe sig.

Tandblegning

I Medical Academy anerkender vi vigtigheden af at smile og de mange fordele, der følger med. Der skal aldrig være nogen, der holder sig tilbage fra at smile pga. misfarvede tænder.

For at modarbejde denne tendens tilbyder vi exceptionel tandblegning med det bedste udstyr til dem, som føler, at deres tænder holder dem tilbage fra at smile til livet.

PROFHILO

Profhilo er en unik teknologi, der reducerer “kalkunhud” i ansigtet og på halsen, slap og rynket hud under armene, slap hud på overarmene og rynker på hænderne.

Når vi bliver ældre, mister huden sin elasticitet, fedtvæv forsvinder, og produktionen af ​​kollagenfibre, der holder huden ung og blød, aftager.

Med Profhilo kan vi hjælpe din hud med at regenerere og styrke sig selv.

For mænd

Kosmetiske Behandlinger hos Medical Academy er ikke kun for kvinder. En stigende del af vores kundesegment er mænd, og vi byder jer alle hjerteligt velkommen.

Det er ikke kun kvinder, som ønsker at gøre noget godt for dem selv. Det fortjener mænd også, og på denne side vil vi vise dig vores behandlinger specifikt rettet til dig som mand.

.

Forundersøgelse

Under din konsultation hos Medical Academy har du mulighed for at:

Få en gratis en-til-en konsultation med en læge eller sygeplejerske, der vil skræddersy din behandlingsplan til dine individuelle behov.

Få taget alle relevante målinger; inklusive kropsmålinger, højde og vægt.

Du og din læge/sygeplejerske vil også gennemgå din komplette sygdomshistorik for at sikre, at din behandling er den rigtige for dig!

Stil spørgsmål til hele processen, således at du føler dig tryg under hele behandlingen.

Sarah

“Jeg har i Århus afd.fået Botox i panden(bekymringsrynke) og filler i mundvige og hage.

Behandleren var yderst lydhør, om at jeg ville have et naturligt udseende. Hun skabte et flot og naturligt resultat og jeg ser meget friskere ud end før.

Tak Medical Academy, jeg kommer igen når mundvigende peger nedad og bekymringsrynken kommer til syne igen.”

Nadia Tornehave

“Dygtige og service i top. Utrolig sødt personale og man føler sig velkommen når man træder ind.
Utrolig dygtig sygeplejerske. Kan varmt anbefales her fra.
Man får meget for pengene”

Michella Kralle Andersen

Woaw bare woaw Århus

Virkelig den bedste behandling man kunne ønske sig!
Man føler sig utrolig velkommen når man træder ind!
Man bliver mødt af kæmpe smil og fantastisk humør!
Sygeplejersken er simpelhen den sødeste i hele verden!
5 stjerner er slet ikke nok i helhed for den gode behandling, de flotte resultater og den fantastiske service

Kamilla Maria Wolk

“Jeg har fået 2 BOTOX behandlinger på Århus klinikken og jeg er yderst tilfreds med både min behandling
samt den virkelig gode rådgivning jeg har fået.
Super fantastisk personale og en rigtig pæn klinik.

Jeg vil til enhver tid anbefale andre at benytte denne klinik.
Og det er heller ikke sidste gang jeg selv kommer der ”

Anni Baagø

Er meget kritisk da jeg selv har lavet skønhedsbehandlinger i 25 år samt uddannet behandlere i 15 år….
Så kan det godt være lidt svært at finde en behandler man synes om 🙈
MEN havde den bedste oplevelse i Århus
Der var pænt, rent, gode energier og min behandler hørte hvad jeg ønskede og var stille og rolig og utrolig behagelig.
Behandlingen blev udført til
🌟🌟🌟🌟🌟
Kan kun give min bedste anbefaling
🌟🌟🌟🌟🌟