Hår Filler

Lider du af hårtab?

Med verdens første Dr. CYJ hår fyldstof kan du stimulere hårvækst og bekæmpe hårtab. Den indeholder en særlig høj koncentration af hyaluronsyre og 7 forskellige  peptider, som kan hjælpe særligt svagt og fint hår til at vokse hurtigere og styrke hårets volumen. Derudover hjælper det med at forlænge levetiden for det transplanterede hår.

Facts om behandlingen

Behandlingstid: 30 – 45 min.
Opheling: 60– 120 min.
Resultat: 60-70 dage

PRISER FRA KR. 900,-

Dr.CYJ– DET SIKRE VALG

Dr. CYJ Hair Filler fungerer som et energigivende medium og fremmer blodcirkulationen til overfladen af hovedet.

Som et effektivt produkt til meso hair kan de aktive ingredienser stoppe celledød og opnå en sund hovedbund gennem flere mikroinjektioner i hovedbunden.

De 7 forskellige bio peptider og deres formål:

 1. CG-Keramin2.
 2. Prohairin-ß4.
 3. CG-Seperin.
 4. CG-WINT.
 5. CG-Rehairin.
 6. CG-Nokkin.
 7. CG-Edrin.

Hver type eller gruppe af bio peptider virker forskelligt i hår foryngelse:

 1. Revitalisering af hår stamceller via den dermale papilla og den ekstracellulære matrix.
 2. Handler på hårvækst cyklussen.
 3. Hæmmer hårtab.
 4. Elasticitet og hydrering.

1. REVITALISERING AF HÅR STAMCELLER VIA DEN DERMALE PAPILLA OG DEN EKSTRACELLULÆRE MATRIX

A) DECAPEPTID-28

Virker på signalvejene for pluripotente stamceller på follikulært matrixprotein. Stimulerer dermal papilla, frigiver vækstfaktorer til den ekstracellulære matrix for at starte cyklussen af follikulær vækst.

B) DECAPEPTID-18

Virker på protein signalvejen, der påvirker aktiveringen af follikulære celler i den dermale papilla, hvilket frembringer en forlængelse af det anagen follikulære vækststadium, det stadium, hvor håret vokser i længden. Også ved at stimulere væksten af nye hår aksler.

Fordelene ved virkningen af disse to bio peptider er:

 • Start af hårsækkens vækst.
 • Revitalisering af hår Stamcellerne.
 • Forlængelse af den terminale hårcyklus, fremskynder væksten af hårskaftet og forlænger vækststadiet 
 • Forbedring af længden og volumenet af terminal håret.
 • Øget tæthed i hovedbunden hår.

2. HANDLING PÅ HÅRVÆKST CYKLUSSEN

A) OKTOCIPEPTID-11

Stimulerer angiogenese eller dannelse af nye blodkar ved at forbedre mikrocirkulationen og dermed forbedre vaskulariseringen af den behandlede hovedbund.

Derudover blokerer det DHT-ekspressionen eller Dehydroepiandrosteron, et nøgle molekyle i oprindelsen af androgen alopeci.

B) DECAPEPTID-10 OG OCTAPEPTID-2

Disse bio peptider stimulerer produktionen af proteiner i follikulære celler, hvilket letter produktionen af stoffer, der tilvejebringer mediet, der er egnet til hår regenerering, for at producere en stigning i hyaluronsyre, keratin og fibronectin fibre syntese.

De aktiverer også vækstfaktoren, der inducerer migration og spredning af follikulære celler til dannelse af hårskaftet, hvilket resulterer i meget resistent keratin.

De forbedrer det intercellulære kryds af celler, der udgør hårskaftet, hvilket bringer mere tæthed og styrke til håret. De reparerer også beskadigede celler.

Som et resultat af disse stimuleringer forekommer følgende fordele:

 • Follikulærroten forbedrer dens ernæring og funktion.
 • Stopper androgen hårtab.
 • Forbedrer håret, hvilket giver større tykkelse og modstand.
 • Forbedrer graden af apoptose eller tab af celleaktivitet efter alder.

3. HÆMMER HÅRTAB ELLER ALOPECI

A) OLIGOPEPTID-54

Dette biopeptid dæmper aktiviteten af de gener, der er ansvarlige for androgen hårtab ved at blokere ekspressionen af genet, der er følsomt over for DHT.

Derudover stimulerer det metabolismen af melanocytter og deres migration, forbedrer dannelsen af follikulært melanin og virker således på hårfarven.

B) OLIGOPEPTID-71

Nedbryder IKB-faktoren, en hårvæksthæmmende faktor og dens efterfølgende fald fremkaldende komponent.

Fremmer genekspression, der aktiverer hårvækstens follikulære cyklus.

Interagere på specifikke receptorer i hårfollikel cellernes cellemembran, der er involveret i immunresponset på stimuli, stress og antigener.

Resultatet af virkningen af disse to bio peptider er:

 • Hæmning af androgen alopeci.
 • Forsinkelse i udseendet af grå hår.
 • Aktivering af immunsystemet.
 • Forebyggelse af hår påvirkning i stresssituationer i eller miljømæssige faktorer.

4. ELASTICITET OG HYDRERING

Den større mængde hyaluronsyre, der er til stede i hovedbunden, inducerer en forbedring af hydrering og viskoelasticitet i celle matrixen, hvilket forbedrer metabolismen af follikulære fibroblaster, og derfor forbedres hårets elasticitet.

BEHANDLINGSOMRÅDER

 • Hårtab
 • Svagt og tyndt hår
 • Transplanteret hår
Mujde Husein

Mujde Husein

Kosmetisk Sygeplejerske

DENNE EGENSKAB GØR DR. CYJ HAIR FILLER UNIK!

CYJ Hair Filler er en unik hår fyldstofinjektionsgel specielt designet til at behandle hår problemer. DR. CYJ Hair Filler forbedrer hårvækst, øger hårtykkelsen og forhindrer hårtab. Behandlingen vil også hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen til hovedbunden og samtidig eliminere tørhed i hovedbunden. Dette kan løse problemer som tørhed og skæl.

Hvornår ser man resultat?

Standard kur forløb:

Korrekt behandling med Hår filler resulterer i, at håret vokser tilbage inden for 2 måneder, hvis man følger behandlingsforløbet. For optimale resultater anbefales det at lave 1 behandling hver 2. uge i 8 uger (4 behandlinger i alt).

Intensiv kurforløb:

For at optimere behandlingen samt forlænge resultatet skal man have 1 behandling hver 2. uge i 8 uger. derefter 1 behandling hver måned i 6 måneder i alt 10 behandlinger. 

HVILKEN BEHANDLING SKAL DU VÆLGE?

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger der kan hjælpe dig med at komme af med dine rynker. Som tidligere skrevet kan botox afhjælpe mimiske rynker, men er rynkerne andre steder, kan det kræve andre typer behandlinger. Botox bliver ofte forvekslet med andre behandlingsformer som f.eks. fillers.

For at flere informationer om forskellene mellem fillers og botox kan vi anbefale at man læser vores indlæg om netop dette.